-25%

MENTALNO SNAŽNA OBITELJ (paket knjiga)

0 out of 5

Original price was: 63,87 €.Current price is: 47,90 €.

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja poklanjamo vam popust od 20% na ovaj paket koji će vam pomoći da osnažite svoju obitelj!

Paket sadrži sljedeće knjige:

TOPLINA GNIJEZDA KOJA DAJE KRILA
PET TEMELJA OBITELJSKOG ŽIVOTA
EMPATIJA
SAČUVATI LJUBAV

Opis

Paket sadrži sljedeće knjige:

TOPLINA GNIJEZDA KOJA DAJE KRILA

Knjiga za sve roditelje koji žele da im djeca odrastu u snažne i sretne osobe.

Od rane dobi do puberteta: kako roditelji mogu pronaći ravnotežu između povezanosti i „puštanja“. Kako svojoj djeci mogu osigurati stabilnost i sigurnu luku, a istovremeno im dati krila i slobodu.

Odgoj bez odgajanja – tako se može sažeti temeljni cilj knjige Toplina gnijezda koja daje krila. Budući da roditelji u današnje vrijeme ionako moraju izvršavati niz dužnosti i ispunjavati bezbrojne zahtjeve, ova im knjiga ne želi nametnuti još više odgojnih savjeta, nego ih želi rasteretiti tako da ih potakne na razmišljanje o odnosu koji imaju prema svojoj djeci kao i o odnosu koji imaju prema sebi.

PET TEMELJA OBITELJSKOG ŽIVOTA

Kako funkcionira odgoj

Odnos umjesto odgoja glasi krilatica obiteljskoga koncepta Jespera Juula. Taj poznati obiteljski terapeut u ovoj knjizi predstavlja pet temelja na kojima možemo graditi uspješan obiteljski život: on objašnjava ulogu suradnje i integriteta, naglašava prednost osjećaja vlastite vrijednosti u odnosu na samopouzdanje, opisuje kako se preuzima osobna odgovornost, zašto roditelji moraju djelovati kao svjetionici te kako se izgovaranje riječi „ne“ može izvježbati do razine umjetnosti.

Juul time želi potaknuti na konstruktivan pristup konfliktima te pomoći roditeljima da izgrade ravnodostojanstven odnos sa svojom djecom.

Knjiga predstavlja sažetak 35-godišnjeg iskustva u obiteljskoj terapiji.

EMPATIJA

Jačanje empatije autori ove knjige smatraju preduvjetom za miroljubiv svijet suživota.

U tu svrhu moraju djeca – i odrasli! – ponovno stupiti u kontakt sa samima sobom, sa svojim tijelom, svojim srcem i slikom koju imaju o samima sebi. U privitku se nalaze praktične vježbe koje će ojačati empatiju u djece te će pozitivno djelovati na njihov razvoj u obitelji i školi.

U knjizi su se okupili najpoznatiji svjetski obiteljski terapeut Jesper Juul i autor bestselera Peter Høeg te još četvero eksperata za djecu i udružili svoje snage. Tako je nastao zajednički manifest za više empatije i ljubaznosti prema drugome, koje su nužne za naš globalni suživot.

SAČUVATI LJUBAV

Obitelj treba roditelje koji više misle na sebe

Čim dođu djeca mnogi očevi i majke zaborave njegovati svoj međusobni odnos. Iskusni obiteljski terapeut Jesper Juul roditeljima ukazuje na važnost očuvanja njihova zajedništva i opisuje ključne načine na koje trebaju čuvati svoj odnos, djetetu usprkos.  

Kad stvorite vrijeme i prostor za ljubavnu vezu, svi članovi vaše obitelji živjet će bolje i sretnije. Jedino tako može nastati skladno okruženje u kojemu rastu sretna i samopouzdana djeca, i sretni roditelji.

Upit za proizvod MENTALNO SNAŽNA OBITELJ (paket knjiga)

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Jesper Juul

  2 Knjiga/e

  |

  Stefanie Stahl

  2 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h