-25%

ZAŠTITI I OSNAŽI SVOJE UNUTARNJE DIJETE (paket knjiga)

0 out of 5

Original price was: 59,66 €.Current price is: 44,75 €.

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Ovaj komplet knjiga namijenjen je roditeljima koji žele:

 • raditi na sebi / na svojem unutarnjem djetetu
 • razumjeti svoju prošlost i preuzeti kontrolu nad svojom sadašnjošću i budućnošću
 • naučiti koristiti snagu svojeg uma
 • raditi na partnerskoj vezi.

 

Opis

Paket sadrži knjige:

 

SVATKO JE SPOSOBAN ZA VEZU

Vodič za „generaciju nesposobnu za vezu“

Ljude čije veze uvijek iznova propadaju zbog straha od bliskosti i intimnosti danas se često etiketira kao generaciju nesposobnu za vezu. Svi su sposobni za vezu, kaže Stefanie Stahl, vodeća njemačka stručnjakinja za probleme povezane sa strahom od privrženosti.

Većina osoba ima potencijal biti sretna sa svojim partnerom jer kvalitetna ljubavna veza nije slučajnost, već pitanje unutarnjeg stava.

Ključno je pritom jačanje samopoštovanja i pronalaženje ravnoteže između prilagođavanja i afirmiranja. Kada shvatimo te mehanizme, više ne moramo čekati da se partner promijeni ili da nam onaj pravi / ona prava pokuca na vrata, već možemo aktivno oblikovati vlastita partnerstva.

 

TOPLINA GNIJEZDA KOJA DAJE KRILA Pružiti oslonac i pokloniti slobodu – odgoj bez odgajanja

Knjiga za sve roditelje koji žele da im djeca odrastu u snažne i sretne osobe.

Od rane dobi do puberteta: kako roditelji mogu pronaći ravnotežu između povezanosti i „puštanja“. Kako svojoj djeci mogu osigurati stabilnost i sigurnu luku, a istovremeno im dati krila i slobodu.

Odgoj bez odgajanja – tako se može sažeti temeljni cilj knjige Toplina gnijezda koja daje krila. Budući da roditelji u današnje vrijeme ionako moraju izvršavati niz dužnosti i ispunjavati bezbrojne zahtjeve, ova im knjiga ne želi nametnuti još više odgojnih savjeta, nego ih želi rasteretiti tako da ih potakne na razmišljanje o odnosu koji imaju prema svojoj djeci kao i o odnosu koji imaju prema sebi.

 

DIJETE U TEBI MORA PRONAĆI DOM

Ključ za rješenje (gotovo) svih problema

Svaka osoba duboko čezne za tim da bude prihvaćena i voljena. U idealnom slučaju tijekom djetinjstva razvijamo potrebno samopouzdanje i prapovjerenje, što nas upravo nosi kroz život u odrasloj dobi. Međutim, i negativna iskustva koja smo stekli utiskuju se u nas i podsvjesno određuju naše odnose s drugim ljudima.

Autorica ovog bestselera ugledna psihologinja Stefanie Stahl razvila je nov i učinkovit pristup radu s „unutarnjim djetetom“: kada se sprijateljimo s unutarnjim djetetom, nude se zadivljujuće mogućnosti rješavanja konflikta, kvalitetnijeg oblikovanja odnosa i pronalaženja rješenja za gotovo svaki problem.

Upit za proizvod ZAŠTITI I OSNAŽI SVOJE UNUTARNJE DIJETE (paket knjiga)

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Stefanie Stahl

  1 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h