-25%

SnažniJA – Kako probuditi svoju emocionalnu snagu

0 out of 5

Original price was: 65,77 €.Current price is: 49,33 €.

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Opis

Povodom TJEDNA MENTALNOG ZDRAVLJA i popusta od 25% koje smo vam osigurali na odabrane pakete knjiga, danas smo pitali osnivačicu Harfe, našu Irenu Orlović, koja je njezina preporuka kompleta knjiga za vas. Njen odabir je pao na paket „SnažniJA – Kako probuditi svoju emocionalnu snagu”.

Na prvom mjestu je knjiga „Tvoj podsvjesni mozak može promijeniti tvoj život”. Irena ovu knjigu smatra ključnom jer nam objašnjava kako podsvjesni um može imati snažan utjecaj na naše svakodnevne odluke i emocionalno stanje. Knjiga nudi praktične savjete i tehnike za osvještavanje i transformaciju podsvjesnih misli i obrazaca koji ograničavaju naš potencijal, potičući nas da izgradimo produktivnije i pozitivnije mentalne navike.

Druga knjiga po Ireninom izboru je „Promijenite svoj anksiozni mozak” koja, prema njezinim riječima, nudi praktične i znanstveno utemeljene strategije za upravljanje anksioznosti i različitim strahovima, pri čemu pomaže da promijenimo način na koji mislimo i reagiramo na neugodne situacije.

I na kraju, kada umirimo svoja psihološka opterećenja, kako bi Irena rekla, njezina preporuka je knjiga „Na meni je”. Tu knjigu vidi kao štivo koje nas usmjerava ka daljnjem osobnom rastu i napretku. Prema Ireninim riječima, autorica nas vodi kroz proces prepoznavanja i prihvaćanja naše uloge u vlastitom životu i pomaže nam da jačamo svoju odgovornost, samospoznaju i razvijamo svoju autentičnost.

„Svaka od ovih knjiga nudi jedinstvene perspektive i alate koji nam mogu pomoći u jačanju mentalnog zdravlja i osobnog razvoja”, rekla je Irena.

Upit za proizvod SnažniJA – Kako probuditi svoju emocionalnu snagu

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  dr. sc. Catherine M. Pittman

  4 Knjiga/e

  |

  dr. sc. Sara Kuburić

  4 Knjiga/e

  |

  Elizabeth M. Karle

  4 Knjiga/e

  |

  Mike Dow

  4 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h