Fantastični znanstveni pokusi za djecu

0 out of 5

29,90 

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

format 190×220

opseg  258

ISBN 978-953-8450-08-2

Opis

Više od 100 zabavnih STEAM projekata i zašto funkcioniraju!

 

Od učenja kako djeluje živi pijesak do otkrivanja zašto možete hodati po sirovim jajima – jedan od najboljih aspekata znanosti jest razumijevanje kako i zašto stvari funkcioniraju onako kako funkcioniraju. Knjiga Fan-tastični znanstveni pokusi za djecu pruža jednostavne, zabav-ne pokuse koji djecu u dobi od 5 do 10 godina uče da razmišljaju poput stvarnih znanstvenika, objašnjavajući kako pokusi zapravo funkcioniraju. S višeod 100 eksperimenata koji obuhvaćaju područja prirodnih znanosti, tehnologije, inženjer-stva, umjetnosti i matematike, ova inspirativna knjiga daje miniznanstveniku u vašem životu sposobnost stvaranja znanstvenih hipoteza i njihova kreativna testiranja. Bilo da je riječ o izgradnji topa od balona bilo o pretvaranju limuna u bateriju, ovi STEAM pokusi potiču znatiželju i navodedjecu da sve preispituju.

 

Više od 100 interaktivnih pokusa za zabavna i poučna otkrića u prirodnim znanostima, tehnologiji, inženjerstvu, umjetnosti i matematici.

Detaljne upute olakšavaju djeci da preuzmu vodstvo u pokusima. 

Šarene fotografije ilustriraju korake, uobičajene kućanske materijale koji se upotrebljavaju i rezultate eksperimenata.

 

 

CRYSTAL CHATTERTON odgojiteljica je, kemičarka i mama koja ne ide na posao, nego  se posve-tila odgoju svoje djece. Njezin blog, The Science Kiddo, izrastao je iz njezine želje da pronađe uzbudljive načine za upoznavanje svojega sina sa znanošću. Od tada misija joj je pomoći djeci da se zaljube u znanost. Živi u Portlandu u Oregonu, gdje školuje svoje troje djece kod kuće.

 

Upit za proizvod Fantastični znanstveni pokusi za djecu

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Crystal Chatterton

  1 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h