Promijenite svoj anksiozan mozak

0 out of 5

21,00 

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

format 150×230

broj stranica 252

ISBN 978-953-8450-17-4

Opis

Kako upotrijebiti neuroznanost u podlozi straha za uklanjanje anksioznosti, panike i zabrinutosti

Promijenite moždane procese u pozadini svojih strahova

Jeste li se ikad pitali što se zbiva u vašem mozgu kad osjećate anksioznost, paniku, brigu? Čini se da su amigdala i korteks – važni dijelovi mozga – zloglasni izvori anksioznosti. Jedan je zaduženza reakciju borbe ili bijega, a drugi je središte briga, opsesija i ponavljanja. Kako preuzeti kontrolu nad tim važnim moždanim funkcijama i zaustaviti anksioznost u korijenu?

Na temelju revolucionarne neuroznanosti i istraživanja ova knjiga nudi jedinstveno, na dokazima temeljeno rješenje za pobjedu nad anksioznosti. U ovoj knjizi otkrit ćete kako anksioznost nastaje u mozgu, a tu su i savjeti i vježbe koje će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim anksioznim mislima i reakcijama.

Mozak je moćan alat – nije li vrijeme da počne raditi za vas, a ne protiv vas? Uvodeći male, pozitivne promjene u život možete doslovno preoblikovati svoj mozak i tako smanjiti anksioznost te početi živjeti – hrabro i snažno.

Dr. sc. Catherine M. Pittman izvanredna je profesorica (Saint Mary’s College, Notre Dame, Indiana) i ovlaštena klinička psihologinja u privatnoj ordinaciji u South Bendu, Indiana. Specijalizirala se za liječenje ozljeda mozga i anksioznih poremećaja. Članica je Američkog udruženja za anksioznost i depresiju (ADAA) i drži radionice i seminare na temu anksioznosti i stresa.

Elizabeth M. Karle, magistra bibliotekarstva i informacijskih znanosti, nadzornica je procesa upravljanja zbirkama u knjižnici Cushwa-Leighton, Saint Mary’s College, Notre Dame, Indiana.

Osim što je provela istraživanja za ovu knjigu, ima i osobno iskustvo s anksioznim poremećajima – iz prve ruke daje informacije o svemu što može pomoći osobama s anksioznim poremećajima. Podrijetlom je iz Illinoisa, a živi u South Bendu, Indiana. Stekla je diplome ili certifikate sa Sveučilišta Notre Dame, Sveučilišta Roosevelt i Dominikan-skog sveučilišta. Autorica je knjige Hosting a Library Mystery.

Upit za proizvod Promijenite svoj anksiozan mozak

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  dr. sc. Catherine M. Pittman

  2 Knjiga/e

  |

  Elizabeth M. Karle

  2 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h