-25%

Za supertate

0 out of 5

Original price was: 50,79 €.Current price is: 38,09 €.

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Opis

Naš paket „Za supertate“ sadrži tri knjige, koje nude dragocjene uvide, savjete i inspiraciju za sve očeve, bili oni novopečeni bili iskusni.

„Biti otac, biti muškarac“ autora Jespera Juula pruža duboke uvide i praktične savjete o očinstvu i muškosti, ističući važnost autentične emocionalne povezanosti i roditeljskog angažmana u suvremenom svijetu. Ova knjiga inspirirat će vas da gradite dublje odnose sa svojom djecom i istražite vlastitu muškost na putu očinstva.

„Pet temelja obiteljskog života“ autora Jespera Juula inspirativan je vodič koji istražuje ključne principe za izgradnju zdravih obiteljskih odnosa, naglašavajući važnost autentične komunikacije, poštovanja i međusobne podrške. Kroz knjigu ćete naučiti kako uspostaviti temelje koji će ojačati povezanost unutar obitelji i potaknuti pozitivan razvoj svih članova.

„Toplina gnijezda koja daje krila“ duboko je osjećajna knjiga koja istražuje temu roditeljstva. Kroz iskrene priče i intimne refleksije, autorice donose toplinu i nadu, nudeći čitateljima inspiraciju i utjehu u njihovim vlastitim putovanjima roditeljstva.

Upit za proizvod Za supertate

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Jesper Juul

  2 Knjiga/e

  |

  Stefanie Stahl

  2 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h