-25%

Budite tu

0 out of 5

Original price was: 78,89 €.Current price is: 59,18 €.

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Opis

Sve četiri knjige nude korisne savjete i praktične strategije za roditelje koji žele da budu tu za svoju djecu, da im pomognu u razvoju emocionalne inteligencije, uspješnoj komunikaciji i usmjeravanju na obiteljske vrijednosti.

Knjiga “Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete” pruža vodič za roditelje kako bi pomogli svojoj djeci da razumiju i reguliraju svoje emocije, dok knjiga “Kako s ljubavlju reći ne” pomaže roditeljima kako bi postigli uspješnu komunikaciju s djecom. 

Također, knjiga “Budite tu za svoju djecu” obrađuje temu kako roditelji mogu pomoći svojoj djeci da se usredotoče na obiteljske vrijednosti i povećati svoj roditeljski utjecaj, posebno u svijetlu sve većeg utjecaja digitalnih uređaja i društvenih mreža. 

“Toplina gnijezda koja daje krila” je knjiga namijenjena roditeljima koji žele odgajati snažnu i sretnu djecu. Autorica pomaže roditeljima da pronađu ravnotežu između povezanosti i puštanja te da svojoj djeci osiguraju stabilnost i sigurnost, ali i krila i slobodu. Knjiga promiče odgoj bez pretjeranog usmjeravanja i savjetovanja te potiče roditelje da razmisle o odnosu prema svojoj djeci i prema sebi. 

Upit za proizvod Budite tu

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  dr. sc. John Gottman

  6 Knjiga/e

  |

  Gabor Maté

  6 Knjiga/e

  |

  Gordon Neufeld

  6 Knjiga/e

  |

  Jesper Juul

  6 Knjiga/e

  |

  Joan DeClaire

  6 Knjiga/e

  |

  Stefanie Stahl

  6 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h