BUDITE TU ZA SVOJU DJECU

0 out of 5

27,00 

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Broj stranica: 428
Godina izdanja: 2022.
Dimenzije: 150×230 mm
ISBN: 978-953-8450-05-1
Izdavač: Harfa

Opis

BUDITE TU ZA SVOJU DJECU Zašto roditelji moraju biti važniji od vršnjaka

Današnja se djeca ugledaju na svoje vršnjake i u njima traže vrijednosti, identitet i kodeks ponašanja. Ta „vršnjačka orijentacija” potkopava obiteljsku koheziju, ometa zdrav razvoj i potiče neprijateljski nastrojenu i seksualiziranu kulturu mladih. Djeca na kraju postaju preveliki konformisti, desenzibilizirani i otuđeni, a biti cool važnije je od svega drugoga.

Budite tu za svoju djecu objašnjava uzroke sloma roditeljskog utjecaja i pokazuje kako se ponovno povezati sa sinovima i kćerima, kako uspostaviti odgovarajuću hijerarhiju u domu, djeci pružiti osjećaj sigurnosti i razumijevanja i ponovno zaslužiti dječju odanost i ljubav.

Ovo dopunjeno izdanje također se posebno bavi neviđenim izazovima roditeljstva u svjetlu sve većeg broja digitalnih uređaja i društvenih mreža. Pomažući nam da probudimo svimanam urođene instinkte, klinički psiholog dr. sc. Gordon Neufeld i dr. Gabor Maté osnažit će roditelje i pomoći im da (p)ostanu ono što je priroda i naumila: pravi izvor kontakta, sigurnosti i topline za svoju djecu.

Upit za proizvod BUDITE TU ZA SVOJU DJECU

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Gabor Maté

  2 Knjiga/e

  |

  Gordon Neufeld

  2 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h