-25%

“RODITELJSTVO ZA BOLJU BUDUĆNOST”

0 out of 5

Original price was: 64,33 €.Current price is: 48,25 €.

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Opis

Želite li postati emocionalno inteligentan roditelj, smiriti se, bolje povezati s djecom i naučiti ih slušati? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, imamo izvrsnu ponudu knjiga za vas! Set od tri knjige “RODITELJSTVO ZA BOLJU BUDUĆNOST” čini sve što vam treba za potpuno transformiranje vašeg roditeljskog iskustva.

Prva knjiga “KAKO ODGOJITI EMOCIONALNO INTELIGENTNO DIJETE” nudi pet praktičnih koraka kako bi vaše dijete ovladalo emocionalnom inteligencijom i postalo emocionalno zdrava odrasla osoba. Ova knjiga pomaže roditeljima djece svih dobnih skupina da se povežu s djecom, pronađu prikladan način rješavanja problema i omoguće im da uživaju u povećanom samopouzdanju, boljem fizičkom zdravlju, boljem uspjehu u školi i zdravijim društvenim odnosima.

Druga knjiga “SMIREN RODITELJ, SRETNA DJECA” pomaže roditeljima da razumiju vlastite emocije, stave ih pod kontrolu i odgajaju odgovorne, sposobne i sretne djecu. Ovaj izvanredni vodič nudi primjere korak po korak i verbalne formule koje djeca mogu razumjeti, a namijenjen je roditeljima djece od dojenačke dobi do viših razreda osnovne škole.

Treća knjiga “KAKO RAZGOVARATI DA BI VAS MALA DJECA SLUŠALA” nudi odgovore na brojna pitanja poput: što napraviti s djetetom koje neće oprati zube, vrišti u svojoj autosjedalici, štipa bebu, odbija jesti povrće, baca knjige u knjižnici, razulareno trči po trgovini? Ova knjiga napisana je od strane stručnjakinja za roditeljstvo, a podijelit će svoju mudrost skupljenu tijekom godina vođenja radionica za roditelje i stručnjake koji se bave djecom.

Ove knjige će pomoći da vaša djeca uživaju u emocionalnom blagostanju, a vi u opuštenom i ispunjenom roditeljstvu.

Upit za proizvod "RODITELJSTVO ZA BOLJU BUDUĆNOST"

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  dr. Laura Markham

  5 Knjiga/e

  |

  dr. sc. John Gottman

  5 Knjiga/e

  |

  Joan DeClaire

  5 Knjiga/e

  |

  Joanna Faber

  5 Knjiga/e

  |

  Julie King

  5 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h