-25%

Osnaživanje malih-velikih umova

0 out of 5

51,18 

Opis

Otkrijte vrhunskog ljetnog suputnika za roditelje koji žele otključati puni potencijal svog djeteta! Predstavljamo osnažujući skup od tri knjige: „ Osnaživanje malih-velikih umova: Vodič za svjesno roditeljstvo kroz Montessori i NTC aktivnosti.“

 

Ova transformativna kolekcija vodi vas na putovanje na kojem se svjesno roditeljstvo, poznata Montessori-metoda i inovativni NTC- pristup savršeno integriraju. Zaronite u bogatstvo praktične mudrosti, inspirativnih strategija i praktičnih aktivnosti osmišljenih kako bi stvorile obogaćujuće okruženje za holistički razvoj vašeg mališana.

 

Uz „Osnaživanje mali-velikih umova“ steći ćete neprocjenjiv uvid u poticanje znatiželje, njegovanje inteligencije i izgradnju snažne veze roditelja i djeteta. Od stvaranja mirnog i organiziranog doma do promicanja neovisnosti i suradnje, svaka knjiga nudi praktične savjete i učinkovite tehnike za snalaženje u radostima i izazovima odgoja djece predškolske dobi.

 

Pripremite se svjedočiti procvatu uma svoga djeteta dok provodite Montessori- i NTC-aktivnosti prilagođene njegovoj dobi i razvojnim potrebama. Prigrlite transformativnu moć svjesnog roditeljstva, gdje cvatu ljubav, poštovanje i otvorena komunikacija. Vrijeme je da ovo ljeto učinite nezaboravnim putovanjem rasta i otkrića i za vas i za svoje dijete.

 

Ne propustite ovaj važni resurs za roditelje! Ugrabite svoj set „Osnaživanje malih-velikih umova“danas i krenite u ljeto ispunjeno beskrajnim mogućnostima za svijetlu budućnost vašeg djeteta.

Upit za proizvod Osnaživanje malih-velikih umova

  Availability: Nema na zalihi Kategorija: Autori: Dr. Ranko Rajović | Joanna Faber | Julie King | Simone Davies

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Dr. Ranko Rajović

  4 Knjiga/e

  |

  Joanna Faber

  4 Knjiga/e

  |

  Julie King

  4 Knjiga/e

  |

  Simone Davies

  4 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h