KAKO RAZGOVARATI DA BI VAS MALA DJECA SLUŠALA

0 out of 5

23,23 

SKU: 978-953-7351-94-6 Kategorije: , , Autori: Joanna Faber | Julie King

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Broj stranica: 398
Uvez: meki
Godina izdanja: 2022.
Dimenzije: 150×230 mm
Izdavač: Harfa

Opis

Što napraviti s djetetom koje neće oprati zube, vrišti u svojoj autosjedalici, štipa bebu, odbija jesti povrće, baca knjige u knjižnici, razulareno trči po trgovini?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja dat će vam Faber i King, obje stručnjakinje za roditeljstvo te podijeliti svoju mudrost skupljenu tijekom godina vođenja radionica za roditelje i stručnjake koji se bave djecom.

Ovaj vodič osnažit će roditelje i skrbnike male djece da stvore korisne, radosne odnose sa strašnim dvogodišnjacima, ratobornim trogodišnjacima, opakim četverogodišnjacima, ludo odvažnim petogodišnjacima, egocentričnim šestogodišnjacima, a ponekad i poluciviliziranim sedmogodišnjacima.

Organizirana prema uobičajenim izazovima i sukobima, ova je knjiga važan priručnik o komunikacijskim strategijama, uključujući poglavlje koje se bavi posebnim potrebama djece s poremećajima senzorne obrade i poremećajima iz autističnog spektra.

Pomoći će maloj djeci da postanu samostalna odgovorna djeca koja su povezana sa svojim roditeljima, učiteljima, braćom, sestrama i vršnjacima i s njima surađuju.

Ovo je vodič koji mora imati svatko tko živi ili radi s malom djecom. Međunarodni bestseler kojeg je The Boston Globe prozvao i „Biblijom za roditelje”.

Upit za proizvod KAKO RAZGOVARATI DA BI VAS MALA DJECA SLUŠALA

  SKU: 978-953-7351-94-6 Kategorije: , , Autori: Joanna Faber | Julie King

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Joanna Faber

  2 Knjiga/e

  |

  Julie King

  2 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h