RADI MANJE

0 out of 5

23,00 

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

format 150×230

broj stranica 258

ISBN 978-953-8450-16-7

Opis

Revolucionaran pristup upravljanju vremenom i energijom za ambiciozne žene

„Ako želite prestati mantrati ‘Užasno sam zauzeta.’ ’Jako sam umorna.’ i pritom imati još veći učinak na poslu i kod kuće, ovo je knjiga za vas.” – Melissa Hartwig Urban, suosnivačica i irektorica programa Whole30, najprodavanija autorica prema popisu New York Timesa i samohrana majka

 

Praktičan i spiritualan vodič koji zaposlene mame uči kako da IMAJU VIŠE RADEĆI MANJE. Ovo je knjiga za zaposlene žene i majke koje su spremne odbaciti kulturološki naslijeđeno vjerovanje da se njihova vrijednost mjeri njihovom učinkovitošću te koje umjesto toga žele stvoriti osobni i poslovni život utemeljen na prisutnosti, značenju i sreći. Mnoge knjige namijenjene ambicioznim ženama usmjerene su na stav „da se sve može stići”, na upravljanje vremenom i prihvaćanje izazova koji će zahtijevati dodatan trud kako bi se nešto uspješno odradilo. Za razliku od njih, u ovoj se knjizi prihvaća ideja da žene mogu postići više i biti više radeći manje.

One ovise o tome da budu stalno zaposlene i opsesivno pokušavaju raditi još više. Žene, a posebno majke osjećaju kao da nikad ne čine dovoljno za svoju obitelj, svoju karijeru, svojeg supružnika, pa čak ni za sebe same. Ova će knjiga dati ženama dopuštenje i alate da promijene način kako pristupaju svojem životu te će im dopustiti da se prepuste življenju u skladu s cikličkom prirodom žene, da iz svojeg života izbace nepotrebnu zauzetost kako bi bile zadovoljnije i sretnije te da si češće dopuste da samo budu i bivaju umjesto da cijelo vrijeme samo rade.

U knjizi Radi manje čitateljicama se predstavlja niz od 14 eksperimenata koji im daju uvid u to što bi se dogodilo da rade manje na jedan određen način. Dakle umjesto da se načelu „radi manje” pristupa kao cjelokupnoj reviziji života (što je samo po sebi previše), u ovoj se knjizi čitateljicama pružaju vrlo mali koraci koje mogu pokušati slijediti I uvesti u svoj život tijekom razdoblja od dva tjedna.

 

O AUTORICI

Kate Northrup izgradila je multimedijsko digitalno carstvo kroz koje dopire do stotina tisuća žena diljem svijeta. Predano podupire ambiciozne žene koje imaju iskru potrebnu da osvijetle svijet, a da pritom same ne pregore. Kate podučava o praksama upravljanja vremenom i energijom koje su utemeljene na podacima, ali i na samoj duši, a koje rezultiraju uštedom vremena, većom zaradom i manjim stresom. U svojem kolektivu Origin® Collective Kate okuplja više od 1000 članica poduzetnica, a kroz svoj jedinstveni tečaj Love Money Course pomogla je više od 5000 polaznica da zaliječe svoj odnos s novcem. Autorica je knjiga Money: A Love Story i Radi manje. O njezinu radu govorilo se i pisalo u sljedećim emisijama, izdanjima i programima: Today Show, Yahoo! Finance, Women’s Health, Glamour, Institute of Integrative Nutrition, Wanderlust, The Huffington Post i brojnim drugima. Kate živi sa svojim suprugom i poslovnim partnerom Mikeom i njihovim dvjema djevojčicama u Maineu.

 

 

 

 

 

Upit za proizvod RADI MANJE

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Kate Northrup

  1 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h