UNUTARNJA DOBROTA

0 out of 5

25,00 

SKU: 978-953-8450-09-9 Kategorije: , , Autor: dr. sc. Becky Kennedy

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

format 150×230

opseg 316

ISBN 978-953-8450-09-9

Opis

Vodič koji će vam pomoći  da postanete roditelji kakvi želite biti

Dr. sc. Becky Kennedy, nevjerojatno popularna stručnjakinja za roditeljstvo, govori o svojem revolucionarnom pristupu odgoju djece na način koji ostavlja osjećaj ugode.

Proteklih nekoliko godina dr. sc. Kennedy, koja je svojim sljedbenicima poznata kao „dr. Becky”, pokrenula je pravu revoluciju u roditeljstvu. Milijuni roditelja, umorni od savjeta koji ili ne djeluju ili jednostavno nisu dovoljno dobri, prihvatili su njezin osnažujući i učinkovit pristup, model koji prioritet daje povezivanju s našom djecom umjesto ispravljanju njihova ponašanja.

Mnogi popularni pristupi roditeljstvu, od tablica za nagrade do slanja u kut, temelje se na oblikovanju ponašanja, a ne na odgoju ljudi. Te tehnike ne razvijaju vještine koje su djeci potrebne za život niti odgovaraju njihovim složenim emocio-nalnim potrebama. Tomu dodajte i složena iskustva roditeljas vlastitim odgojem i shvatit ćete zašto su toliki roditelji izgubljeni, na izmaku snaga i zabrinuti da će iznevjeriti svoju djecu.

U knjizi Unutarnja dobrota autorica objašnjava svoju filozofiju roditeljstva, uparenu s učinkovitim strategijama, koja će pomoći roditeljima da se odmaknu od nesigurnosti i samookriv-ljavanja i postanu samopouzdani, čvrsti vođe. Nudeći roditelj-ska načela koja mijenjaju perspektivu i rješenja za specifične situacije – uključujući bratsko suparništvo, tjeskobu zbog od-vajanja, izljeve bijesa i još mnogo toga – Unutarnja dobrota nepresušan je izvor za generacije roditelja koji traže novi način odgoja svoje djece koji će im pomoći da djecu oboružaju samoregulacijom, samopouzdanjem i otpornošću.

 

O AUTORICI

Dr. sc. Becky Kennedy klinička je psihologinja i majka troje djece – koju je časopis Time imenovao „šaptačicom za odgoj milenijalaca” – koja preispituje način na koji odgajamo svoju djecu. Njezina je specijalnost duboko promiš-ljanje o tome što se događa djeci i prevođenje te ideje u jednostavne, djelotvorne strategije koje roditelji mogu iskoristiti u svojim domovima. Njezin je cilj osnažiti roditelje kako bi bili čvršći i spremni na rješavanje izazova roditeljstva.

Na Instagramu je prati odana i vrlo angažirana skupina od nešto više od milijun pratitelja, osmislila je brojne popularne radionice za ro-ditelje, pokrenula bilten, najbolje ocijenjeni podcast i objavila priručnik za privikavanje na toalet. Unutarnja dobrota njezina je prva knjiga.

Njezin tjedni podcast, Good Inside with Dr. Becky, odmah je osvojio prvo mjesto na Appleovoj ljestvici (Apple Podcasts’ Kids & Family chart) nakon pokretanja u travnju 2021., uvršten jena popis New and Noteworthy, dospio na 26. mjesto na iTunes Top Podcasts’ u lipnju 2021. i uvršten na popis najboljih emisija Apple Pod-castsa za 2021. godinu. Svaki tjedan odgovara na teška pitanja o roditeljstvu i pruža djelo-tvorne smjernice – i to u kratkim emisijama jer zna da je roditeljima teško izdvojiti vrijeme.

Upit za proizvod UNUTARNJA DOBROTA

  SKU: 978-953-8450-09-9 Kategorije: , , Autor: dr. sc. Becky Kennedy

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  dr. sc. Becky Kennedy

  1 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h