Izvan kontrole

22,50 

Ili naručite pozivom na broj: 021/22 24 63

Broj stranica: 268
Uvez: meki
Godina izdanja: 2020.
Dimenzije: 150×230 mm
Izdavač: Harfa

Opis

Zašto discipliniranje djeteta ne djeluje…
i što će djelovati

Svaki roditelj želi znati kako odgojiti dobru, akademski nadarenu, uspješnu i sretnu djecu. Općenito se misli da je disciplina temelj za postizanje ovih ciljeva, no knjiga Izvan kontrole nudi nikad prije razmatrano mišljenje o tome zašto cijela ideja o disciplini nije dobra.

Dr. sc. Shefali Tsabary otkriva da je disciplina glavni uzrok disfunkcionalna ponašanja koje se proteže generacijama. Autorica ulazi u srž problema koje roditelji imaju s djecom, propitujući ovisnost društva o disciplini i potičući čitatelje da ideologije utemeljene na strahu ostave po strani i prihvate pristup koji zbližava roditelje i djecu. Rješenje leži u neprekidnoj smislenoj vezi između roditelja i djeteta, bez prijetnji, uskraćivanja, kazni i disciplinskih postupaka – bez svih oblika manipulacije. Roditelji uče kako sa svojom djecom uspostaviti duboku i smislenu vezu, a djeca uče o odgovornosti i preuzimaju kontrolu nad svojim životom.

Dodatne informacije

Težina 500 g

1 recenzija za Izvan kontrole

 1. 5 od 5

  Maja Šatalić

  Knjiga koju bi trebao imati svaki roditelj, pročitati je čim dobije dijete i čitati je iznova često kako bi se podsjetio. Začuđujuće je koliko je malo potrebno kako bismo se mijenjali nabolje prema vlastitoj djeci, učili iako imamo roditeljskog staža, osvjestili podsvjesno i promijenili ponašanje. Ova knjiga mi je uz Juulove dala dobre temelje za dalji nastavak proučavanja sebe kao osobe i kao roditelja kako bih svojoj djeci mogla biti bolji roditelj. Pjesma na kraju knjige divan je okvir cjelokupnog teksta i divnih misli koje knjiga sadrži, a ova knjiga definitivno ide na policu. Velika podrška od sveg srca i hvala vam što nam donosite kvalitetnu literaturu.


Napiši recenziju

Upit za proizvod Izvan kontrole

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Shefali Tsabary

  1 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h