-25%

SVJESNI RODITELJI (paket knjiga dr. Shefali Tsabary)

0 out of 5

Original price was: 68,81 €.Current price is: 51,61 €.

Opis

Paket sadrži ove knjige:

SUPERMOĆNI Transformirajte anksioznost u hrabrost, samopouzdanje i otpornost

Ova je knjiga bestseler publikacija New York Times i USA TODAY te predstavlja savršen alat za djecu koja se suočavaju s emocionalnim izazovima u sve manje povezanom društvu i svijetu!
Autorice, dvije stručnjakinje za područje psihologije, poučavaju djecu vještinama koje će im pomoći da transformiraju svoj stres, zabrinutost i tjeskobu. Danas više nego ikada ranije djeci treba podrška da se osjećaju osnaženo dok se suočavaju s tjeskobom te dok ih preplavljuju emocije i nesigurnost koju ima nameće njihova okolina.
Ovim korisnim i jednostavnim prijedlozima i savjetima djeca će zadobiti SUPERMOĆI za suprotstavljanje mislima koje im stvaraju nesigurnost, zabrinutost i tjeskobu.

Autorice Renee Jain (osnivačica programa GoZen!) i dr. Shefali Tsabary (najprodavanija autorica New York Timesa i suradnica slavne voditeljice Opre) čitatelje su pretvorile u superheroje njihovih vlastitih priča. Pomoću humora i interaktivnih eleme-nata čitatelji će pronaći svoju moć te postići trajnu mentalnu snagu.

 

IZVAN KONTROLE

Zašto discipliniranje djeteta ne djeluje… i što će djelovati

Svaki roditelj želi znati kako odgojiti dobru, akademski nadarenu, uspješnu i sretnu djecu. Općenito se misli da je disciplina temelj za postizanje ovih ciljeva, no knjiga Izvan kontrole nudi nikad prije razmatrano mišljenje o tome zašto cijela ideja o disciplini nije dobra.

Dr. sc. Shefali Tsabary otkriva da je disciplina glavni uzrok disfunkcionalna ponašanja koje se proteže generacijama. Autorica ulazi u srž problema koje roditelji imaju s djecom, propitujući ovisnost društva o disciplini i potičući čitatelje da ideologije utemeljene na strahu ostave po strani i prihvate pristup koji zbližava roditelje i djecu. Rješenje leži u neprekidnoj smislenoj vezi između roditelja i djeteta, bez prijetnji, uskraćivanja, kazni i disciplinskih postupaka – bez svih oblika manipulacije. Roditelji uče kako sa svojom djecom uspostaviti duboku i smislenu vezu, a djeca uče o odgovornosti i preuzimaju kontrolu nad svojim životom.

 

SVJESNI RODITELJI Mijenjamo sebe, osnažujemo svoju djecu

Umjesto da samo naslijede psihološke i duhovne osobine roditelja, djeca djeluju kao vodiči za roditeljev razvoj. Roditelji nehotice prenose psihološku bol i emocionalnu površnost na svoju djecu.

Da bismo se mogli nositi s nastalim ponašanjem, tradicionalne knjige o roditeljstvu nude pregršt pametnih tehnika za kontrolu i brza rješenja za disfunkcionalnost.

Međutim, u svjesnom pristupu roditeljstvu koji zagovara autorica, djeca služe kao zrcala roditeljeve zaboravljene slike o sebi. Oni koji su voljni pogledati u zrcalo imaju priliku uspostaviti odnos s vlastitim unutarnjim stanjem potpunosti. Jednom kada pronađu put natrag u svoju srž, roditelji se udružuju sa svojom djecom, odmiču od tra-dicionalnog pristupa u kojem roditelji „znaju sve” te tako razvijaju recipročni odnos s djecom. Stupovi roditeljskog ega počinju se urušavati kad roditelji shvate da ih njihova djeca mogu uvesti u stanje prisutnosti.

Upit za proizvod SVJESNI RODITELJI (paket knjiga dr. Shefali Tsabary)

  Availability: Nema na zalihi Kategorije: , , Autor: Shefali Tsabary

  Autor

  Wendy Walker

  12 Books

  Shefali Tsabary

  1 Knjiga/e

  Besplatna i brza dostava

  na sve narudžbe iznad 150kn

  Sigurna kupnja

  pouzećem, internet bankarstvom, karticama (jednokratno i do 24 rate)

  Podrška pri kupnji

  021/22 24 63 ili prodaja@harfa.hr

  Radno vrijeme

  PON-PET: 8 do 16h, SUB: 8 do 13h