Online edukacija dr. Sare Kuburić uživo 20.04.2024.

Transformirajte svoj život putem edukacije s dr. Sarom Kuburić! Pratite Sarino predavanje iz udobnosti vlastitoga doma.

Što vas očekuje?

Predavanje:

Osjećate li se kao da ste zaglavljeni u rutini svakodnevnog života?

Pridružite se edukaciji svjetski poznate i priznate psihoterapeutkinje dr. Sare Kuburić, koja će vam pomoći da:

  • razumijete kako prestati osjećati se izgubljeno u životu;
  • prepoznate i prekinete obrasce koji vam ne donose dobro;
  • hrabro se suočite s teškim istinama.

Ovo je vaša jedinstvena prilika da učite od svjetske stručnjakinje na području egzistencijalne psihoterapije kako živjeti život kakav zaista želite i zaslužujete – pun smisla i svrhe.

Na edukaciji ćete otkriti:

  • kako ste možda nesvjesno sabotirali sebe;
  • kako vaša prošlost utječe na vašu sadašnjost;
  • koji izazovi i očekivanja vas sprečavaju da budete svoji.

Naučit ćete korisne strategije, vježbe samosvijesti i alate koji će vam pomoći da se oslobodite tereta prošlosti i uskladite svoje misli, osjećaje i postupke.

Posebna večer s dr. Sarom Kuburić posvećena je vašem unutarnjem miru i preuzimanju kontrole nad vlastitim  životom.

Idealno za svakoga tko traži predah od svakodnevnog kaosa i teži osobnom razvoju.

Datum: Subota, 20. travnja 2024.

Vrijeme: 18–20 sati

Mjesto: Zoom platforma

Cijena: 52 €

Prijavite se ovdje!

O AUTORICI

Dr. Sara Kuburić je svjetski poznata egzistencijalna psihoterapeutkinja i kolumnistica za USA Today, istaknuti autoritet na području psihologije s preko 1,7 milijuna pratitelja na društvenim mrežama pod korisničkim imenom @millennial.therapist. Rođena u Jugoslaviji, odrasla je u Kanadi te je Sara posvećena pomaganju ljudima u potrazi za promjenama, nadahnuta svojim iskustvom života tijekom rata i kontinuiranim istraživanjem ljudske prirode.

Dr. Kuburić stekla je doktorat iz psihoterapije na renomiranom Sigmund Freud Sveučilištu u Beču, gdje je njezino obrazovanje obogaćeno radom pod mentorstvom Alfreda Lengla, osnivača egzistencijalne analize. Njezina specijalizacija uključuje rad s ljudima koji su prošli kroz traume, egzistencijalne krize, imaju poteškoće s identitetom i izazove u međuljudskim odnosima, primjenjujući pristup koji istovremeno obuhvaća duboko razumijevanje traume i usmjerenost na osobnost.

Poznata je po svojoj sposobnosti da kompleksne psihološke teorije prenese na pristupačan i razumljiv način, čime psihologiju čini dostupnom široj publici. Njezin profesionalni pristup kombinira duboko stručno znanje s empatijom i predanošću osobnom razvoju pojedinca, zbog čega je izuzetno cijenjena među klijentima i čitateljima.

Kao predavačica, autorica i terapeutkinja, dr. Kuburić pruža neprocjenjivu podršku i alate onima koji teže boljem razumijevanju sebe i svojih emocionalnih potreba. Njezin rad predstavlja most između akademske stručnosti i praktične primjene, čineći psihoterapiju relevantnom i pristupačnom za ljude diljem svijeta.

Share this post