Dr. Ranko Rajović je dobitnik prestižne nagrade za intelektualni doprinos društvu

Dr. Ranko Rajović je dobitnik prestižne nagrade za intelektualni doprinos društvu

Dr. Ranko Rajović, autor NTC programa, je ovogodišnji dobitnik prestižne međunarodne „Nagrade za intelektualni doprinos društvu“ koju dodjeljuje Fondacija za obrazovanje i istraživanje Mensa International, koja mu je uručena 01.10.2015. u Novom Sadu. 

 

‘Inteligencija je mnogo dragocjenija kada premašuje teoriju i može da se koristi u praksi,” rekao je predsjednikfondacije Dave Remine.” Veliko nam je zadovoljstvo da uručimo Dr Ranku Rajoviću ovu nagradu za njegov doprinos koji reflektuje ono u što naša organizacija vjeruje i što podržava.” „Nagradu za intelektualni doprinos društvu“dodjeljuje međunarodna Mensa, kao i fondacija Mense kako bi odala priznanje istaknutim i zapaženim postignućima koja doprinose društvu.

”Način na koji deca danas uče nije u skladu s ljudskom fiziologijom,” kaže dr. Ranko Rajović, ovogodišnji dobitnik međunarodnog priznanja Mensa fondacije za intelektualni doprinos društvu. Autor je programa koji integrira igru i učenje. Fokus programa je senzomotorni i kognitivni razvoj djece, a primjena je pokazala rezultate u poboljšanju motoričkih sposobnosti, fizičke spretnosti kao i kognitivnih sposobnosti. NTC program je namijenjen svoj deci. Rezultati su primjetni i u radu sa djecom sa razvojnim poremećajima i problemima s učenjem, a primijećeno je da je posebno prikladan za detekciju darovite djece.

Nagrada je dr. Ranku Rajoviću dodijeljena 1. listopada na predavanju koje je održao u sklopu Svjetskog kongresa Borda direktora Mense koji je održan u Novom Sadu prošle nedjelje.

 

 

Dr. Rajović u studenom ove godine održat će dvije praktične edukacije u Zagrebu i Varaždinu.

Prijavnice možete ispuniti ovdje:

Prijavnica za petosatnu praktičnu edukaciju dr. Ranka Rajovića u Zagrebu 

Prijavnica za predavanje i praktičnu edukaciju dr. Ranka Rajovića u Varaždinu

 

 

 

 

 

 

""

Share this post