Škola s humanim licem

Škola s humanim licem, posveta danskom pedagogu, terapeutu i autoru Jesperu Juulu

 

Familylab, Europski dom Zagreb i Europski pokret Hrvatska organiziraju tribinu povodom Svjetskog dana učitelja, posvećenu danskom pedagogu, terapeutu i autoru Jesperu Juulu
 

Škola s humanim licem
 

i očekuju vas u subotu, 5. listopada 2019.godine u 11 sati u Europskom domu Zagreb, Jurišićeva 1.

Trajanje susreta je oko 1h i 45 minuta. Ulaz je slobodan.

Na ovom susretu sudjeluje i Harfa, sa svojim izdanjima te vas sve pozivamo da sudjelujete na tribini i da svakako svratite do nas i pogledate noveknjige u izadnju Harfe.

 

Tribina je namijenjena učiteljima, pedagoškim djelatnicima, roditeljima i svim zainteresiranim osobama, a na njoj će biti  govora o vrijednostima koje nam je u naslijeđe ostavio naš Jesper Juul. Jesper je svojim radom, a posebno knjigama inspirirao i dalje inspirira mnoge naše stručnjake i roditelje od kojih su mnogi imali priliku izravno učiti od njega.
Familylab nastoji dalje širiti i prenositi znanje koje predstavlja promjenu paradigme u izgradnji odnosa između djece/mladih i odraslih i kažu:

Na susretu ćemo razgovarati i o tome kako vidimo i razumijemo današnje potrebe pedagoških djelatnika, djece, mladih i roditelja te kako možemo na njih odgovoriti. Želja nam je osnaživati buduće generacije djece i mladih da budu zadovoljni sa sobom, mentalno zdravi, empatični i odgovorni prema sebi i društvu.

Želimo ulagati u odgoj koji ne lomi djecu, nego ih čini samosvjesnima i snažnima iznutra; djecu i mlade koji postaju odrasli koji su u stanju voditi ispunjen osobni život te se empatično brinuti o drugim ljudima, okolišu i zajednici.

Na tribini će sudjelovati:

Marina Vitković, prof. filozofije, logike i etike u II. gimnaziji, predsjednica udruge BoliMe – podrška mentalnom zdravlju mladih;
doc.dr. sc Lana Jurčec, Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu;
Neda Zubović Mihaljević, poduzetnica i majka četvero djece;
doc.dr.sc.Miranda Novak, Edukacijsko – rehabilitacijski fakultet;
Dušanka Kosanović, prof. psihologije, voditeljica Familylaba
 

 

Ponosni smo na naslove Jespera Juula iz Harfine biblioteke!

""     ""     ""     ""     ""

Share this post