Kako s ljubavlju reći “NE”

Postaviti zdrave i jasne osobne granice znači brinuti za svoje psihofizičko zdravlje, što je temelj brige za psihofizičko zdravlje djeteta. Kakve su naše osobne granice, ovisi o tome kakav smo odnos u djetinjstvu imali sa svojim roditeljima i koliko su oni poštivali naš integritet.

Pozivamo vas na online edukaciju Irene Orlović Kako s ljubavlju reći “NE” koja će se održati 20. prosinca s početkom u 18 sati.

Na ovoj edukaciji naučit ćete:

 • što su osobne granice i zašto su nam potrebne
 • što su “bolesne” granice i kako utječu na naše psihofizičko zdravlje
 • kako razvijati zdrave i jasne osobne granice
 • kako nam granice mogu pomoći da izgradimo samosvijest i zdravo samopouzdanje svoga djeteta
 • kako ispravno komunicirati granice
 • kako zaštititi sebe na zdrav način
 • kako zdravo rješavati sukobe
 • kako djeci s ljubavlju reći “NE”
 • kako pomoći djeci da izgrade granice
 • kako izgraditi granice u odnosu s djecom
 • kako imati zdrav sukob. 

Datum: 20. prosinca 2021.
Početak: 18 h
Trajanje: 
2 sata
Platforma: Zoom

PRIJAVITE SE OVDJE!

“Što omiljeniji želimo biti, to je veći rizik da će nas drugi prezirati i iskorištavati.”
Jesper Juul

O voditeljici edukacije

Irena Orlović, Msc.  je magistra znanosti psiho socijalnog savjetovanja (Universität Graz). Završila je petogodišnju edukaciju za neurolingvističkog psihoterapeuta pri njemačkoj krovnoj organizaciji DVNLP. Dodatno se usavršava na Mindsight Institutu kojega je osnovao dr. Daniel Siegel čije knjige je objavila u Hrvatskoj. Certificirana je od strane njemačke krovne organizacije DVNLP i kao NLP – trener. Članica je Hrvatske asocijacije za zdravstvenu pedagogiju.

Osnivačica je Škole za budućnost HARFA  s  programom putem kojeg djeca uče jačati svoje kognitivne sposobnosti kroz socio-emocionalne programe onako kako to sugerira znanost. 

Autorica je nagrađivane web-aplikacije Pametnica, vlasnica i urednica izdavačke kuće Harfa putem koje je prethodnih 17 godina proučavala literaturu uglednih svjetskih neuroznanstvenika, psihologa i psihoterapeuta u području razvoja djece.

Vođena osobnim iskustvom kroz rad na ranoj stimulaciji sa svojim djetetom, koristeći neke od tih naslova, uredila je i objavila na hrvatskom jeziku seriju literature pod sloganom Knjige koje vole djecu. Prepoznata je od strane Udruge poslovnih žena KRUG jer je kao roditelj djeteta s poteškoćama u razvoju, uvidjevši da u Hrvatskoj nedostaje literature koja bi pomagala roditeljima u sličnoj situaciji, okupila stručni tim i pokrenula izdavačku kuću Harfa koja je danas prepoznata u javnosti kao kuća koja objavljuje literaturu renomiranih stručnjaka iz područja ranog razvoja djece.
Od strane iste udruge dobila je i nagradu kao Poduzetnica godine u kategoriji socijalnog poduzetništva, a pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske.

PRIJAVITE SE OVDJE!

Datum: 20. prosinca 2021.
Početak: 18 h

Trajanje:  2 sata
Platforma: 
Zoom

Cijena:
250 Kn

Podaci za plaćanje iz Hrvatske
Pametnica, obrt za edukaciju i savjetovanje, vl. Irena Orlović
HR0623400091160500652 (PBZ), poziv na broj:122021.

Napomena: Edukacija će biti snimana i bit će dostupna 24 sata.

Sudjelovanje je moguće otkazati isključivo pisanim putem (na mail adresu: pametnica@pametnica.me) najkasnije 7 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu. Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog zamjenskog sudionika.
Pametnica zadržava pravo otkazivanja – u ovom slučaju, naknada se vraća u cijelosti. Popunjavanjem ovog obrasca za prijavu, prihvaćate ove odredbe i opće uvjete.

Share this post